Flexibele opzet voor twijfelaars

Kunstenaars zijn vaak leuke mensen, maar kritische opdrachtgevers. De volgorde van de foto’s is van levensbelang, de typografie raakt de essentie van de kunst. Ja, zo voelt het goed. O nee, het moet toch heel anders! En wel nu meteen.

Dan is het fijn als de website flexibel is opgezet. Foto’s kunnen moeiteloos (én eindeloos) heen en weer worden geschoven totdat de juiste balans is gevonden. Maar voordat die stevige basis er staat, is er heel wat daadkracht en besluitvaardigheid nodig. Voor het fotoproject  van Andreas Strübin “Eenzame keet” ontpopte Mac.Janneke zich – naast haar gebruikelijke rol als vakkundig webdesigner – als organisator en stuwende kracht. Met grenzeloos enthousiasme komt er in hoog tempo tot stand: een foto expositie in het Westerpark, een boek, en een cultureel event waar u nog veel over zult horen onder het mom: KEET is overal.

De website is online, sociale media zijn ingeschakeld.  We zijn klaar voor veel respons en voor een groots evenement, waarbij het allemaal draait om bouwketen en de mix van emoties die zij oproepen. Ga kijken op de site en zorg dat je dit niet mist!

www.strubinshots.nl

  • juli 2011
  • WordPress
  • Organisatie Event & Expo