Enthousiast

Vaak word ik omschreven als enthousiast. Bevlogen vind ik ook zo’n mooi woord.
Waar ben ik dan zo enthousiast over?

WordPress
Alles wat je wilt, dat kan, en handig ook.

Mensen die doen wat ze willen
Door mijn WordPress Workshops ontmoet ik interessante mensen. Het mooiste vind ik onwaarschijnlijke combinaties: fiscalist/kunstenaar of een officemanager/masseur. Of bezigheden waar ik nog nooit van heb gehoord. Zoals: levenskunstenaar, toneel-sieradenexpert of een schilder van fantasyfiguren.

Bootjes
Van bootjes krijg je nooit genoeg. Ik roei al jaren in de gladde vier bij Poseidon. Ik maak graag een rondje in de kajak, het liefste ‘s ochtends vroeg.

Ilperveld
Het is er prachtig en vlak bij Amsterdam.

Vogels
Jammer dat ik niet zo goed ben, maar als je meer weet van iets wordt het altijd interessanter. Ik onthoud vooral de anekdotes en ezelsbruggetjes. Maar, we maken vorderingen. Deze staan al op mijn lijstje:

  • Gekraagde roodstaart
  • IJsvogel
  • Spotvogel
  • Monniksgier

Boeken
Lezen in de zon, wijntje erbij, wat wil je nog meer?
Bonita Avenue van Peter Buwelda, bijvoorbeeld. Of Detlev van Heest of Karl Ove Knausgård.
Een klein leven, prachtig en gruwelijk. Van die heerlijke dikke boeken!